8 Midcentury Modern Decor & Style Ideas: Vinkkejä sisustussuunnitteluun

- Dec 10, 2018-

LW-17-08-25-102-DW

Jos kaikki pastelliruusuiset sohvat ja tanskalaiset sivulaudat eivät olleet ilmeisiä sosiaalisen uutiskirjeenne mukaan myöhään, keskiajan moderni sisustus on vielä hetken. Vaikka tyylikäs ja ajaton, tyyli voi nopeasti monopolisoida huoneen (tai tehdä sen näkyvistä päivänä), jos sitä ei suoriteta huolellisesti. Tärkein tekijä esteettisen ulkonäön näyttämisessä ei-Brady Bunchissa on sen historian ymmärtäminen ja moderni sekoitus. Uutta tyylillä, mutta rakastan ulkoasua? Opi kaikki siitä ja saat asiantuntijoilta vinkkejä siitä, miten Mad Men -vietto lisätään tilaanne modernin sisustuksen avulla.

1. Mikä on keskikokoinen muotoilu?

Liikenne ulottui noin 1933-1965 ja siihen sisältyi arkkitehtuuri sekä teollisuus-, sisustus- ja graafinen suunnittelu. Suunnittelijat, kuten Charles ja Ray Eames, Harry Bertoia, Arne Jacobsen ja George Nelson, loivat ikääntyneitä huonekaluja ja valaistusta, jotka ovat edelleen erittäin himoituneita. Richard Neutran ja Rudolph Schindlerin kaltaisten kykyjen arkkitehtoninen tyyli tunnetaan lasin, litteiden lentokoneiden ja vahvan yhteyden luonteesta.

2. Mitkä ovat innostukset keskiajan suunnittelun takana?

Tyyli kasvoi 1900-luvun alun modernismista, mukaan lukien kansainväliset ja Bauhaus-liikkeet. Midcentury otti oikeastaan toisen maailmansodan jälkeen uuden teknologian ja materiaalien ja uudenlaisen hyvinvoinnin ansiosta. Siirtyminen kaupunkialueille ja siten pienemmät asuintilat vaikuttivat myös aikakauden malleihin.

3. Mitkä ovat keskiajan suunnittelun ominaisuudet?

  • Orgaaniset vaikutukset

  • Yksinkertaiset lomakkeet

  • Painopiste toiminnalle

  • Demokraattinen (toisin sanoen suunniteltu kaikille)

4. Miten voit kertoa, onko pala keskikenttä?

"Keskiajan palojen tunnistaminen ei ole aina helppoa", sanoo Meghan Lavery ja Daniel Union , Home Unionin perustajat , Brooklyniin perustuva boutique, joka on erikoistunut kodinhoitoon. ”Midcentury-huonekalut toimivat hyvin sen yksinkertaisuuden ja hienon ammattitaidon vuoksi. Mutta yleensä voit etsiä ilmeisiä vihjeitä, kuten tynkäjalkoja tai laitteistoa. Toinen loistava kärki on etsiä valmistusmaata - Tanska, Jugoslavia, Japani, Italia ja Amerikka ovat usein todistusvoimaisia keskiajalla. ”Yksinkertaisesti sanottuna tee kotitehtävänne ennen kuin teet investointeja.

5. Mikä on paras tapa, jolla uusi keräilijä voi käyttää keskikokoisia huonekaluja?

Jos haluat sisällyttää keskikokoisia huonekaluja kotiinne ensimmäistä kertaa, Daniel ja Meghan suosittelevat, että aloitat mistä tahansa huoneesta mahdollisesti puuttuvat. Jos tarvitset cocktail-pöydän, keväällä on keskipitkän muotoinen muotoilu, joka toimii tilan kanssa. "Jokainen lähtökohta on hyvä," he sanovat ", ja mielestäni rakennus on paras tapa luoda ainutlaatuinen tila. Tämä tarkoittaa sitä, että keskikokoiset kappaleet, joita mielestämme voidaan tehdä tai rikkoa tila, ovat uskottava, käsivarsi tai hyvä lamppu. ”Älä pelkää sekoittaa keskipisteitä muiden aikojen kappaleisiin. ”Olemme molemmat samaa mieltä siitä, että keskikokoisten huonekalujen puhtaus ja minimalismi on ajaton ilme, joka sulautuu niin hyvin muihin kodin sisustuksiin”, Meghan sanoo. ”Minua ajetaan löytämään kappaleita, jotka kertovat omia tarinoitaan. Jotkut kappaleet voivat kertoa tarinan myöhäisillan puolueiden usein isännöimistä, kun taas toiset kertovat tarinan terveellisestä perheestä, joka syö sunnuntai-illallisia äidin vaalipiirin ruokapöydässä. ”

6. Pitäisikö sinun välttää joitakin materiaaleja?

Jos tämä luotto ei ole massiivipuuta, älä hermostu. ”Ihmiset ovat usein pettyneitä, kun he oppivat, että huonekalut on valmistettu puulevystä, ei vankka - ja mielestäni se on väärin!” Sanoo Daniel. Osa hänen suosituimmista ja haetuimmista keskikauden kappaleista tehdään viilulla. ”Se ei ole uusi tekniikka, joka toteutetaan vain halvempien huonekalujen valmistamiseen. Viilusta valmistetut vintage-kappaleet ovat kestäneet niin kauan kuin niillä on, koska ne on valmistettu toimimaan, vastaavilla puilla ja sisäkäyttöön. ”

7. Mitkä värit toimivat hyvin keskikokoisten huonekalujen kanssa?

Perinteinen keskikokoinen paletti vaihteli 1950-luvun kirkkaista sävyistä maanläheisiin väreihin 1960-luvulla, joten tyyli toimii monilla eri sävyillä. Ei ole valmis punaisten tai oliivin verhoiluun? ”Mute värit ja pastellit toimivat meille hyvin”, Daniel ja Meghan kertovat AD: lle. ”Erityisen vaaleanpunainen. Neutraalit eivät koskaan mene ulos tyylistä.

8. Miten voit valmistaa keskiyöhön inspiroidun tilan?

Se on kaikki lisävarusteena. ”Tyylikäs kosketus on, että pyrimme painottamaan asioita, joita olemme intohimoisia, ja päivittäin käyttämämme kohteet - jätä pois vain mitä tarvitset”, pari sanoo. ”Me rakastamme kasveja, lattiatyynyjä ja kiviä, mutta teemme parhaamme pysyäkseen epätasaisina.” Heidän viimeisin pakkomielteensä: kynttilänjalat. Helppo tapa estää tilaasi näyttämästä liian yhtenäistä on sisällyttää eri korkeuden kalusteet. ”On parasta, ettei kaikki ole liian alhainen tai liian korkea. Sekoita se ”, sanoo duo. ”Rakastamme matalaa sohvaa ja matalaa sohvapöytää, mutta yrität lisätä kaarilamppua kontrastina korkeuteen ja täydentää tilaa.”