5 tapaa tehdä maalaistalon häät Absolutely Divine

- Oct 30, 2018-

Maalaistyylinen ja yksinkertainen maalaistalo tai lato häät tekee tällaisesta kauniista tapahtumista. Mutta kun suunnittelet häämökkiä maalaistalossa, on monia tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon säästä virransyöttöön siisteydestä, jotta asiat eivät häiritse erityistä päivääsi.
Suunnittele upea maalaistalon häät näiden vinkkien kanssa
  • Anna vieraille ainutlaatuinen kartta-cum-invite auttaa heitä pääsemään paikkaan
Maatilat voivat olla suuria, ja jos olet asettanut alttarin ylös maatilan pieneen nurkkaan, vieraat saattavat olla hankalia ja haastavia löytää paikka ajoissa. Tämän ongelman välttämiseksi anna vieraillesi ainutlaatuinen hääkortti, joka sisältää kartan ja nimenomaiset ohjeet hääjuhlille.
Voit käyttää lattiavalaisimia ja muita valaisimia valaisemaan niiden polkua alttarille.
  • Varmuuskopiointigeneraattorit varmistavat tasaisen virtalähteen
On totta, että useimmilla maatiloilla on hyvät sähköliitännät näinä päivinä. Mutta on parasta, ettet jätä mitään sattumaa varastoimalla vara-generaattoria tai kaksi käytettäväksi varavoimana.
Voit jopa harkita energiaa säästävien kattokruunut ja puolueen valot, jotta energiankulutus pysyisi mahdollisimman vähäisenä, joten sinun ei tarvitse käyttää generaattoreita tapahtuman aikana.
  • Korista teema tai kausi
Maalaistalo tai navetta, jonka olette valinnut, jotta voisit tehdä lupauksen, tarvitsee poimia meikkiä estetiikan parantamiseksi. Voit valita sisustuksen paikka teeman tai nykyisen kauden mukaan. Älä pelkää ajatella laatikkoa.
Rion tapahtumasuunnittelussa tapahtumasuunnittelijat voivat auttaa sinua tuomaan häät paikkaasi elämään. Meillä on korkealaatuisia häät vuokria antaa maalaistasi loistaa tarvitsee.
  • Tartuta luonnon tuoksuja pitämään huonoja hajuja
Talot ovat eläimiä tai kasveja, jotka tarvitsevat lannoitteita kasvamaan. Joko, häät voi tulla haiseva asia, jos et tee jotain vähentää huonoja hajuja. Käytä tuoreita kukka-asetelmia osana hääkoristeita ja ripusta potpourriin faux-fairy-valoihin antamaan häihisi maaginen tuoksu ja luonnollinen ilme.
  • Suunnittele parhaiten ja valmistaudu pahempiin
Joskus saatat tarvita back-up suunnitelma häät vuokrat, jos jotain ennakoimaton laittaa vaimentimen teidän juhlia. Rio Event Designissa varastetaan häät telttoja, baaripöytiä ja modernia kattokruunua muun muassa, joita voimme tuoda tapahtumapaikalle niin kuin ja milloin sitä tarvitset. Nyt sinun ei tarvitse koskaan huolehtia häät järjestelyistä.

005 - 副本