Vuonna 2006 perustettu Ajaton huonekalut aloittaa huonekaluliiketoiminnan toimittamalla tilauksia paikallisille suurille tehtaille ja puolivalmisteita ja valmiita tuotteita valmistaville yrityksille. Näiden vuosien kokemuksen jälkeen aloimme viedä vientiasiamiehen kautta lähinnä Yhdysvaltoihin, Australiaan, Eurooppaan, Etelä-Afrikkaan jne. Voit tutustua verkkoomme, joka näyttää yrityksiltä, ​​joita olemme toimittaneet joko kauppayhtiöiden tai meiltä.

Nyt vuodesta 2010 lähtien, kun perustimme oman vientiosaston ja vietimme itsemme, vaikka meillä ei ole pitkää vientiä historiaa perinteisenä tehdastehtaana, emme ole koskaan lopettaneet ponnisteluja tutkimaan, miten tarjota sinulle mukavinta palvelua, jota jotkut tehtaat voi jättää huomiotta esimerkiksi laadunvalvonnan ennen lastausta, aikataulun, myynnin jälkeistä palvelua jne. Uskomme aina, mitä välität, mitä keskitymme.


Tarjoamalla suoraan tehtaalla ja suoralla suoralla hinnoittelulla voit saada kilpailukykyisen hinnan ilman, että tarvitset yhteyttä välittäjään, ja säästät aikaa valmistaen sopivimmat huonekalut suoraan omasta tehtaistamme. Lisäksi voit käyttää omia huolitsijan edustajia järjestämään toimituksia, jos näin saat, saat 1-2 prosentin erikoisalennuksen. Myös ilman monimutkaista puhdistusmenettelyä tai tuonnin kuulemista.


Päätuotevalikoimassamme on kolme riviä, vanhoja kierrätettyjä puukalusteita, maalattu valkoinen sarja, verhoiltuja tuotteita. Tämä on täydellinen valikoima kodin huonekaluja, kuten makuuhuoneen vaatekaappi, laatikko rinnassa, yöpöytä, olohuoneen näyttö, konsolipöytä, tv-teline, ruokapöydät, keittiö varastointi, kylpyhuone turhamaisuus, kirjasto kirjahyllyt ja kirjoituspöytä.


Suunnittelu on myös mahdollista kehittää, jos vastaanotat kuvia tai piirustusta. Ota yhteyttä jos sinulla on kysyttävää.